Teksa intervista po zhvillohej, veprimi i Policit morri gjithë vëmendjen, ja pse!

Një video interesante është publikuar në Facebook.

Gjatë një interviste të KTV-së me një qytetar, një polic është kapur nga kamera duke pirë ujë dhe duke e shikuar pastaj në mënyrë të çuditshme.

Videoja më pas është postuar në Facebook dhe shikuar e shpërndarë shumë.

SHPËRNDAJE