Tensionohet situata mes Haradinajt dhe hoxhës pas emisionit, shihni se çka ndodhi atje

Kjo video po shpërndahet në rrjetet sociale.

Aty shihet se si nxehet situata mes Nasim Haradinajt dhe një mysafiri tjetër të cilët ishin pjesë e një emisioni televiziv në Kosovë.

Madje Haradinaj bëhet edhe nervoz, derisa edhe flet diçka aty.

Se pse ka ndodhur kjo zënke mes tyre, është e pa qartë.

Shihni videon:

SHPËRNDAJE