Tensionohet situata mes Rusisë dhe Ukrainës – Gati të kërcas lufta

Situata mes Rusisë e Ukrainës vetëm se po shkon e po keqësohet.

Gjatë ditës së mërkure, Rusia ka provokuar situatën duke dërguar edhe dy anije luftë në Detin Azov.

Kryetari i Shërbimeve Kufitare të Ukrainës ka treguar se në Detin Azov gjenden 120 anije luftarake të Rusisë.

“Situata është shumë serioze” është shprehur ai.

Pas okupimit të Krimeas dhe Kremlinit, synimi i radhës i Rusisë është të okupohet Deti Azov.

SHPËRNDAJE