Tërmeti në Izmir, momenti kur një vajzë nxirret e gjallë nga rrënojat

Teksa vijojnë kërkimet për njerëz të mbetur nën rrënojat e objekteve të shembura në Izmir, një vajzë e re është nxjerr e gjallë aty.

Siç shihet në videon e mëposhtme, ajo është nxjerr nga forcat e emergjencave dhe qytetarët, ndërsa duket në një traumë të thellë.

Operacioni i shpëtimit u shoqërua me duartrokitje nga të pranishmit.