Tërmkolli: Shqiptarët e shënojnë Bozhiqin ende, kjo tregon prejardhjen tonë të krishterë

Ish-deputetja Melihate Tërmkolli ka thënë se edhe shqiptarët e kanë kremtuar Bozhiqin.

Sipas saj, kjo tregon prejardhjen e krishterë të shqiptarëve. “Do të befasohen shumë me këtë që po e them”, ka thënë ajo .

“Nuk është festuar, por te shqiptarët është shënuar një festë e cila është ortodokse, është quajtur Bozhiq”.

“Është festa e Krishtlindjeve ortodekse”.

“Shënohet ende. Në familje janë zier kunguj, vezë, fara, e të tjera. Dhe është thënë shprehimisht që kjo po bëhet për Bozhiq”.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE