“Thaçi po tenton përçarjen e Lëvizjes Vetëvendosje”

Anëtarja e Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu, gjatë një emisioni televiziv foli për akuzat e presidentit Hashim Thaçi, ndajë Lëvizjes Vetëvendosje.

Ajo tha se presidenti Thaçi ka kohë që po tenton ta përçajë Lëvizjen Vetëvendosje me akuzat që po hedhë në media.

“Presidenti Thaçi e ka humbur rrugën dhe vazhdon me sulme të tilla të paqëndrueshme dhe shpifje ndaj Lëvizjës Vetëvendosje, ai tenton ose me përça Vetëvendosjen ose me përça Albinin dhe Glaukin”, deklaroi Haxhiu.