Thaçi sapo shkroi një status ku i drejtohet serbëve – jep një lajm për ta

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, nëpërmjet një postimi në Facebok ka folur rreth çështjes së formimit të Asociacionit.

Thaçi ka thënë se institucionet e Kosovës janë të përkushtuara në finalizimin e punës për hartimin e draft-statusit të Asociacionit të Komunave me shumicë serbe

Thaçi ndër të tjerash ka përmendur se Asocacioni do të formohet në përputhje edhe me vendimin e Gjykatës Kushtetuese për marrëveshjen.

……………………………………………………………………………………………………………..
Çmenden vajzat, tash një femër ia gjuan brekët Ledrit në skenë

……………………………………………………………………………………………………………..

“Pas krijimit të Ekipit Menaxhues, institucionet e Kosovës janë të përkushtuara që të finalizojnë punën në hartimin e draft-statutit të Asociacionit të Komunave me shumicë serbe në Kosovë, bazuar në marrëveshjet e arritura më 2013 dhe 2015 në Bruksel, ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, duke u bazuar në vendimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës”, shruan ai.

SHPËRNDAJE