‘Ti ju fal gjithçka njerëzve por ata nuk janë asnjëherë të kënaqur’ pse thotë kështu Morena Taraku?

Këngëtarja Morena Taraku ishte e ftuar në emisionin 1 kafe me Labin. Morena, shpalosi katër gjëra që asnjëherë nuk i kemi ditur për të.Këngëtarja, foli për jetën e saj private dhe publike.

Morena tha se ‘Paragjykimet dhe mosvleresimet e njerëzve që na drejtohen jon pak a shumë ato që na qesin prej kollosekut, pse?

“Sepse nuk mendojn sa i duhet Morenës ose një kolegut tem për me punu për një këngë apo projekt gjith jon ato kjo kish dal keq kjo ish duk ashtu.

Arti osht diçka që i fal gjithçka, e don apo nuk e don. Ti ju fal gjithçka njerëzve por ata nuk janë asnjeherë të kënaqur, dmth fal copeza të shpirtit duke mos marrë asgjë, por kjo nuk duhet të jetë dëshpëruese ne duhet të vazhdojmë përpara”, u shpreh ajo.

SHPËRNDAJE