Tifozët serbë assesi ta pranojnë humbjen, nga inati ia dhënë flakën flamurit kombëtar (Video)

Serbë të shumtë janë mbledhur në rrugët e Zurichut të Zvicrës, pas përfundimit të ndeshjes ndërmjet Serbisë dhe Zvicrës.

Ishin serbët të cilët ia vunë flakën flamurit kombëtar.

Mirëpo, Xhaka dhe Shaqiri ishin dy kosovarët që “ua kallën” zemrat gjithë serbëve kudo në botë.

SHPËRNDAJE