TRANSAKSIONET E DYSHIMTA NË MES MENTOR MAQANIT E FATON DALLADAKUT, AVOKATI TREGON SE KUSH KË E MASHTROI

Avokati i Maqanit ka krejt një version tjetër të asaj se çka po ndodh në rastin e hetimit për grupin e “Currit”.

Indoks zbulon edhe transaksionet mes këtyre dy biznesmenëve dhe se kush ke e mashtroi flet avokati i Maqanit.

SHPËRNDAJE