Tre të infektuar me COVID-19 thyejnë izolimin, njëri dhunohet në Prishtinë

Një mashkull kosovar në Prishtinë e i cili është i infektuar me koronavirus nuk i është përmbajtur rregullave dhe vendimeve të qeverisë për vetëizolim.

I njëjti, është hasur në rrugë ku ishte sulmuar fizikisht nga persona të panjohur.

I njëjti është dërguar në QKUK ndërsa me urdhër te prokurorit është iniciuar lënda.

Dy veprime të ngjashme, që persona të infektuar me COVID-19, nuk i kanë respektuar masat e vetëizolimit janë raportuar edhe në Gjakovë dhe fshatin Shirokë.

Nga Drejtoria Rajonale e Prizrenit dhe ajo e Gjakovës është njoftuat se ndaj të dyshuarve është iniciuar lënda.

SHPËRNDAJE