Tregut në Kosovë i shtohet edhe një kompani gjermane

Bizneseve në  tregun kosovar i shtohet edhe një kompani gjermane, e cila veprimtarinë e saj e zgjeron edhe në Kosovë.

 

Në qendër të qytetit të Vushtrrisë, nesër edhe zyrtarisht hapet një biznes gjerman me përfaqësi në Kosovë. “ZGH Marketing” është kompania e cila do te filloje edhe zyrtarisht operimin ne Kosovë ku selinë e saj do ta ketë në qytetin e Vushtrrisë.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Drejtuesit e kësaj kompanie thonë, se në kompaninë e tyre në  Vushtrri do të punësohen rreth 70 punëtorë te cilët do kryejnë shërbimet sipas standardeve gjermane. /Veriu.info/

SHPËRNDAJE