Trendi më i ri i vajzave në Instagram, foto me pantallona të tejdukshëm

Pantallonat e tejdukshëm kanë pushtuar botën. Përdoruesit e Instagramit janë duke i veshur këta pantallona në ndeja dhe festivale të ndryshme – duke publikuar fotografi të tyre.

A do t’i blinit ju këto pantallona?

Këto pantallona transparente po përdoren nga modelet dhe yjet e rrjeteve sociale. Për më pak se 30 euro, të gjithë mund t’i blejnë këto pantallona që vijnë në ngjyrë të zezë, të zhveshur dhe të bardhë, transmeton Gazeta Express.

Por jo të gjithë janë të guximshëm t’i veshin, pasi këto pantallona i lënë shumë pak imagjinatës – duke ekspozuar shumë, sidomos prapanicën.

Shikoni se si duken këto pantallona, në trupin e yjeve të Instagramit.

SHPËRNDAJE