Tung jam Arjeta 27 vjeçare nga Belgjka, dua të njihem…

Tung të gjithve, po e shfrytëzoj rastin e kësaj faqe që ta kërkoj mashkullin e duhur sepse ne në gurbet jemi të vetmuar. Edhe 1 javë vi në pushime në Kosovë dhe atje nuk kam shoqëri që të dal e të argëtohem. Ne Kosovë jetoj vet në shtëpi dhe kam veturën time personale, më mungon vetëm personi i duhur që din të kujdeset per muaj. Ja kontakti ⬇⬇⬇

SHPËRNDAJE