Turistja çmend qytetarët, del me pantallona të shqyera që ia shfaqnin brekët

Shëtitja nëpër Bali të Indonezisë me një palë pantallona bizare, që ia tregonin brekët, bëri që një turiste australiane të kritikohet ashpër.

Atë e konsideruan se i ofendoi banorët dhe shitësit e zonës, në atë që dukej sikur qëllimisht po ua tregonte të pasmet.

“Veshja më e pazakontë dhe ofenduese, kjo nuk është as për plazh” ka qenë një prej komenteve të shumta.

Mirëpo, dashamirësit e modës dhe risive në veshje, e konsideruan si shumë të guximshme për një palë rroba më ndryshme edhe pse jo aq të këndshme në dukje.

SHPËRNDAJE