U kërkon meshkujve në rrugë të bëjnë seks me të, ky është reagimi i tyre

Për të bërë një eksperiment social, Andrea Wendel i ndali 100 njerëz të rastësishëm në rrugë dhe i pyeti nëse do të dëshironin të bënin seks me të.

Ky eksperiment u inspirua nga videoja e vitit 2013, e mbajtur nga i njëjti kanal në YouTube, që tregonte një burrë duke i pyetur 100 femra për të bërë seks me të.

……………………………………………………………………………………………………………..
Nora komplet në rrjetë tregon më shumë së që duhet pa të brendshme

……………………………………………………………………………………………………………..

Përderisa ai morri zero përgjigje “po”, Andrea ishte dukshëm më e suksesshme, pasi 30 meshkuj pranuan që të bënin seks me të, shkruan Gazeta Express.

Pjesa tjetër e 70 meshkujve përbëhej nga të atillë që nuk ishin të sigurt dhe të tjerëve që thanë “jo, jam mirë faleminderit”.

Shikojeni videon:

SHPËRNDAJE