Ua shtynë ekskursionin – Nxënësit rrahen me Policinë në këtë qytet të Kosovës (Video)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Shtyrja e ekskursionit në Shqipëri bëri që maturantët e shkollave të Ferizajt të mblidhen para komunës dhe të protestojnë.

Ata po kërkojnë që kjo vizitë të bëhet këtë muaj. Disave prej tyre u doli punë edhe me policinë, pasi i sulmuan me vezë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Gjatë kontrollit të tyre, forcat e rendit gjetën edhe armë të ftohta.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE