‘Udhëtari në kohë’ e zbulon: Kjo do të jetë presidentja e ardhshme e SHBA’së

Një ‘udhëtar në kohë’ nga viti 2045 po thotë se Yolanda King, stërmbesa e Martin Luther King, do të bëhet presidente e ardhshme e Shteteve të Bashkuara, transmeton Gazeta Metro.

Adam Archon, përveç deklaratave rreth liderëve në SHBA, ka zbuluar edhe shumë gjëra të tjera.

Ai thotë se alienët do të shihen nga të gjithë njerëzit, rreth vitit 2028.

Sidoqoftë, ka pasur disa të tillë që kanë dalur me këso deklara, duke bërë parashikime mjaftë interesante rreth të ardhmes.

Mirëpo, disa komentues të rrjeteve sociale po thonë se kjo nuk është e vërtetë dhe nuk ka aspak kredibilitet.

SHPËRNDAJE