Ujqit mbysin shtatë dele në këtë fshat të Kosovës

Mëngjesi i sotëm nuk nisi mbarë për fermerin Sabri Ismajli nga fshati Sadovinë i Vitisë.

Kopeja e deleve në fshatin Sadovinë të Qerkezëve, u sulmua nga ujqit duke ia lënë të mbytura shtatë dele dhe 10 të tjera të lënduara rëndë.

Sipas fermerit bëhet e ditur se sulmi i ujqërve në kopenë e deleve ka ndodhur në orët e

hershme të mëngjesit të sotëm, njofton PlusTv.

SHPËRNDAJE