Ushtrimet 10 minutëshe që shkrijnë dhjamin rreth barkut (Pamje)

Për ta pasur trupin që dëshironi, atë me forma perfekte që gjithmonë e keni ëndërruar, nuk ju duhet të shpenzoni shuma të majme parash në palestër ose të ndiqni dieta të rrepta.

Krejt çfarë ju duhet është një karrige dhe 10 minuta kohë ushtrime në ditë. Mjafton kaq!

Më poshtë po ju sjellim pesë ushtrime të thejshta që do të ju ndihmojnë që të arrini formën trupore që dëshironi, transmeton Klan Kosova.

Provoni dhe shumë shpejt do t’i shihni rezultatet!

 

01nga 05Ushtrimi 1
Image
02nga 05Ushtrimi 2
Image
03nga 05Ushtrimi 3
Image
04nga 05Ushtrimi 4
Image
05nga 05Ushtrimi 5
Image