Vajza e Sylejman Selimit i ‘mahniti’ të gjithë në mbrëmjen e maturës, merr vëmendjen fustani ‘përrallor’

Jemi në muajin kur klasat e dymbëdhjeta përfundojnë shkollat e mesme dhe ajo që shërben si përmbyllëse e rrugëtimit tre-vjeçar është mbrëmja e maturës.

Për këtë natë ata përkujdesen që të duken në mënyrën më të mirë të mundshme

Janë vajzat ato që preokupohen më shumë për këtë ceremoni e që mundohen të paraqiten sa më veçantë.

E në paraqitje të veçantë dhe ‘mahnitëse’ ka zgjedhur të shkojë edhe vajza e Sylejman Selimit.

Ajo që e bëri atë të duket edhe ëm bukur është fustani i saj ‘përrallor’./ORAinfo/

SHPËRNDAJE