Vajza nga Vushtrria sjellë një copëz nga Hëna dhe teleskop nga Nasa |VIDEO

Pranvera Hyseni është vajza nga qyteti i Vushtrrisë, e cila e ka përfaqësuar Kosovën në tri qendra të NASA’s dhe ka folur në 13 konferenca shkencore.

Nga vizita atje asaj i janë dhuruar 13 teleskopë, 30 copëza meteorësh e madje edhe një copëz nga Hëna.

Hyseni nuk do të ketë nevojën për studime master, pasi që sapo të përfundojë Fakultetin e Gjeografisë në Kosovë, i është bërë ofertë për të studiuar në ShBA.