Vajza që fiton 1300 dollarë për një natë nga shtrati i saj

Një britanike thotë se mund të bëjë “deri në 1300 dollarë në ditë” duke u zhveshur drejtpërdrejt në Web-kamerën e saj.

Amber Kelly, 30 vjeç, punon si një “elite camgirl”, duke arkëtuar tarifa të mëdha për shfaqjet e saj vetëm në internet.

Duke folur për The Sun, Kelly – i cili nuk është emri i saj i vërtetë – zbuloi se burrat e pasur janë të gatshëm të paguajnë tarifa të mëdha një transmetim të thjeshtë video, transmeton lajmi.net.

Kelly tha se para kësaj jave ajo fitoi 650 dollarë në vetëm katër orë.

“Nëse ulesh atje gjatë gjithë ditës, mund të fitosh më shumë, “zbuloi ajo.

“Mund të shkojë deri në 1300 dollarë në ditë nëse punoni shumë”.

Ndryshe nga pornografi të rregullt, vajzat webcam mund të punojnë vetëm nga shtëpia në siguri, dhe fitojnë më shumë para.

Një raport i cituar nga CNBC në vitin 2016 zbuloi se ndërsa yjet më të mëdhenj të pornografisë fitojnë rreth 800 dollarë për skenë, industria e bizneseve fillon afërsisht $ 300.

Por me kryerjen e kamerave, ju vendosni normat tuaja – dhe paratë vijnë shpejt.

Kelly tha se ajo merr shumë klientë të lartë fluturues si “bankierë, laikë, njerëz me role të larta”.

Por, ndërsa klientët e ekspozojnë veten në rrezik, yjet e kamerës janë të sigurt pas ekraneve të tyre.

“Një nga arsyet pse unë e dua është identiteti juaj dhe gjithçka rreth jush është fshehur plotësisht”, tha Kelly.

“Unë jam krejtësisht e fshehur atje. Ju nuk do të keni ndonjë ide se ku jam unë. ”

“Njerëzit ndihen sikur kanë një lidhje me ju. Dhe kjo është e vetmja lidhje e vërtetë që kanë me vete, jashtë marrëdhënieve që kanë, “shpjegoi 30-vjeçarja.

SHPËRNDAJE