Vallzimi i flamingove në Lagunën e Nartës

Një foto e Royald Eleza e shërndarë sot tregon vallzimin e flamingove në Lagunën e Nartës pranë Manastirit të Zvërnecit.

Aplikimi i moratoriumit të gjuetisë ka kthyer faunën e rrallë në lagunë, çka duhet ruajtur me fanatizëm për natyrën dhe turizmin, transmeton Vloranews.

SHPËRNDAJE