Varroset Qerim Çoçaj, i aksidentuari i djeshëm në Gjilan

Është varrosur Qerim Çoqaj, personi që dje u goditë nga kamioni i cili humbi kontrollin në qendër të Gjilanit.

Ceremonia e varrimit është bërë me rite fetare.

Përpos miqve dhe familjaërve, pjesë e varrimit ishte edhe kryetari i komunës, Lutfi Haziri.

SHPËRNDAJE