Vedati i Stupcave: Ksi virusa e ksi knusa moti i kem kalu, pa rrymë e me qira

Aktori Vedat Bajrami ka publikuar një video në profilin e tij në Instagram.

Vedati në formë aktrimi ka bërë thirrje për qytetarët që të qëndrojnë në shtëpi shkaku i koronavirusit.

Ai thotë se “ksi virusa e ksi knusa moti i kem kalu, pa rrymë e me qira”.

Kujtojmë se deri tani 15 persona janë prekur me koronavirus, ndërsa qytetarëve nga institucionet po u bëhet vazhdimisht thirrje të rrinë në shtëpi dhe të lëvizin sa më pak.

SHPËRNDAJE