Vëllai i Ivanoviq: Zbardh një detaj të jashtëzakonshëm në lidhje me Oliverin

Vëllai i Oliver Ivanoviqit, Miroslav Ivanoviq, deklaroi sot se Ivanoviq nuk ishte i gatshëm të përhapë panik dhe nuk i kishte marrë seriozisht kërcënimet, madje edhe kur iu dogj vetura para një kohe.

Oliver Ivanoviq është vrarë sot para zyrës së partisë së tij në veri të Mitrovicës.

Ivanoviq u vra sot paradite, derisa po hynte në ndërtesën e partisë.

SHPËRNDAJE