Veprimi i nuses shqiptare emocionon të gjithë (VIDEO)

Zakonisht dasma konsiderohet të jetë dita më e lumturë e jetës, por në rrethana të ndryshme, për dikë emocionet mund të jenë të përziera.

Kështu në një dasëm shqiptare, nusja në një moment ka vrapuar në drejtim të xhaxhait të saj, të cilit i ka dhën një përqafim dhe më pas kanë vallëzuar bashkë, duke emocionuar gjithë dasmorët.

Arsyeja pse nusja kishte bërë këtë veprim, ishte pasi xhaxhai ishte kujdesur që kur ishte e vogël, sepse babai i kishte vdekur në një moshë të re.

Këto janë momentet emocionuese:

VIDEO:

SHPËRNDAJE