Veseli e bëri këtë veprim pas fitores së Kosovës

Fitores së djelmoshave kosovare u janë gëzuar të gjithë shqiptarët.

Edhe kryeparlamentari Kadri Veseli që përcolli këtë ndeshje nga afër, me të përfunduar loja ka shprehur gëzimin e tij për fitoren e Kosovës dhe është ndjerë krenarë me futbollistët kosovarë.

“Kosova jonë e dashur. 
Falemnderit djema edhe për një tjetër natë fantastike, për gëzimin dhe krenarinë që na jepni”, ka shkruar Veseli në llogarinë Facebook.

SHPËRNDAJE