Veseli thirrje ndërmarrësve: Mos blini toka, ua japim tokat e shtetit me qiradhënie për 99 vite

Lideri i PDK-së, Kadri Veseli, ka thënë se kushdo që dëshiron të investojë dhe të krijojë vende pune ose prodhim, në qeverisjen e tij, tokat që janë publike apo shtetërore do ua japin me 1 euro metrin katror.

“U bëj thirrje të gjithë ndërmarrësve: mos blini toka. Kushdo që dëshiron të investojë dhe të krijojë vende pune ose prodhim, në qeverisjen time, tokat që janë publike apo shtetërore do ua japim me 1 euro metrin katror, me qiradhënie afatgjate për 99 vite.

Shpërndajeni për t’i përkrahur ndërmarrësit tanë!”, ka shkruar Veseli.

Thirrje ndërmarrësve

U bëj thirrje të gjithë ndërmarrësve: mos blini toka. Kushdo që dëshiron të investojë dhe të krijojë vende pune ose prodhim, në qeverisjen time, tokat që janë publike apo shtetërore do ua japim me 1 euro metrin katror, me qiradhënie afatgjate për 99 vite.Shpërndajeni për t’i përkrahur ndërmarrësit tanë!

Publiée par Kadri Veseli sur Dimanche 22 septembre 2019

SHPËRNDAJE