Vetëvendosje gati për tubimin në Vushtrri

Tubimin e parë mobilizues siç thonë për rrëzimin e Qeverisë Haradinaj, Vetëvendosje e ka organizuar ta mbajë në qendër të qytetit të Vushtrrisë, ku edhe po bëhen përgatitjet përfundimtare për fillimin e tij, raporton Gazeta Online Veriu.info.

Tubimi është përgatitur të mbahet në Qendr të qytetit të Vushtrrisë tek kalaja e qytetit, ku tashë edhe janë vendosur karriget dhe po bëhen përgatitjet përfundimtare, siç shihen edhe në foto.

Pas tubimit në Vushtrri, nesër ky subjekt politik ka tubim tjetër edhe në qytetin e Mitrovicës. /Veriu.info/

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE