Vetura Audi që riparohet vetë në rast aksidenti (Video)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Publikohen pamjet që shfaqin konceptin e makinës së re Audi.

Pamjet, e mrekullueshme tregojnë një super-automjet që nuk është parë më parë në rrugë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Modeli është dizajnuar nga projektuesi Daniel Garcia, ku thuhet se riparohet vetë në rast përplasjeje, si dhe ndryshon ngjyrat në mënyrë automatike.

Nuk bëhet e ditur se nga çfarë materiali do të jetë i punuar ky automjet që duket mjaft i veçantë në rrugë.

Përveç pamjeve që janë publikuar, nuk është bërë i ditur asnjë detaj tjetër për këtë model të ri.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE