Vetura në mes të Zvicrës me mbishkrim të Komandantit të UÇK-së

Një fotografi e dërguar nga një lexues i Gazetës Express në Zvicër, shfaq një veturë me një thënie të Agim Ramadanit në të. Vetura e kuqe e tipit Golf, ka të ngjitur thënien e njohur të komandantit Agim Ramadani:

“Mu shterrshin sytë, nëse pushoj lirinë tënde me e ëndrrue, mallkue qoftë gjaku im, nëse më vrasin pa luftue”. Vetura u fotografua në St. Gallen në Zvicër.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë ⤵)

SHPËRNDAJE