Vëzhguesit pinë duhan si në Oda

Gjatë monitorimit të zgjedhjeve janë identifikuar sjellje të pahijshme të vëzhguesve dhe komisionerëve të zgjedhjeve në ambientet e shkollave.to shihen personeli i zgjedhjeve duke pirë cigare në korridoret e shkollës.

Fotografi të tjera nga shkolla “Emin Duraku” në Kaçanik flasin për mosrespektim të ligjit për duhanin në këtë qendër votimi.

SHPËRNDAJE