Video e rrallë: Plazhi i Durrësit në vitin 1999

Plazhi i Durrësit mbetet një nga plazhet më të preferuara për t’u frekuentuar nga kosovarët dhe jo vetëm.

Mirëpo, si është dukur ky plazh dikur?

Besfort Hasanaj ka publikuar një video nga arkiva e tij ku duket plazhi i Durrësit në vitin 1999.

Për më shumë, ndiqeni videon.

SHPËRNDAJE