VIDEO prekëse kur qeni i thotë lamtumirë pronarit në shtratin e vdekjes

Ky është momenti shumë prekës kur një qenë i thotë lamtumirën e fundit pronarit të tij në shtratin e vdekjes.

Ryan kishte një hemoragji ne tru dhe mjekët thanë se ai nuk do të mund të zgjohet më ndonjëherë, raporton dailymail.

Ryan ishte shumë i lidhur me qenin e tij, dhe familja dëshironte që ai të dinte pse ai nuk po kthehet në shtëpi.

Spitali bëri një përjashtim, dhe lejoi qenin të hyjë në dhomë. /gazetametro

SHPËRNDAJE