Videoja e dhëndrit dhe nuses që i ka bërë të gjithë të qeshin me lot

Lojërat e ndryshme në martesë praktikohen në shumë shtete të botës.

Por kjo lojë e publikuar në Facebook i ka bërë të gjithë të qeshin me lot.

Për më shumë, ndiqeni videon.

SHPËRNDAJE