Videoja e martesës për pak kthehet në një tragjedi

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Si shumë çifte të tjera, edhe Cheyenne dhe Lucas Kopeschka në Nju Jork, kanë vendosur të realizojnë një video që tregon ditën e tyre më të bukur, atë të martesës.

Skenat janë të bukura, plot me klishe. Gjithçka shkon sipas skenarit.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Por në një moment, të dy ulen poshtë një peme, duke kthyer një birrë dhe duke treguar si janë njohur. Por pastaj ndodh e papritura. Disa degë janë thyer dhe kanw rene pikërisht ne vendin ku çifti kishte qene i ulur.

 

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE