Videoja e ‘veteranëve të rrejshëm’ që po bën bujë në rrjetet sociale

Listat e fryera të veteranëve nuk po i pëlqejnë askujt në Kosovë.Shumë persona kanë gjetur forma të ndryshme për të protestuar këtë fakt.

E një formë tjetër proteste janë edhe videot në Facebook.

Një video e titruar dhe përshtatur në atë mënyrë që e përshkruan gjendjen momentale, po shpërndahet mjaft shumë në rrjetet sociale.

Shikojeni videon për më shumë.

SHPËRNDAJE