Vishu me stil dhe ngrohtë – sekretet dhe kombinimet e kohës së ftohtë (Foto)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Veshja gjatë vjeshtë – dimrit mund të duket si një betejë vërtet e madhe. Je në grupin e vajzave që mezi e durojnë të ftohtin, mjafton të duken bukur, apo rëndësi ka më shumë të ndihesh ngrohtë?

Por kur mund t’i kombinosh të dyja, atëherë nuk ka zgjidhje më të mirë apo jo?

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Çfarë të bësh në fillim të kohës së ftohtë?

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE