Vjedhje si kjo në Fushë-Kosovë nuk keni parë

Një lokal i pajisjeve profesionale në Fushë Kosovë është plaqkitur mbrëmë.

Siç shihet në këtë video të siguruar nga Indeksonline, lokali në fjalë plaçkitet nga dy persona.

Të dyshuarit me maska kanë hyrë brenda lokalit me veturën e tyre, dhe kanë vjedhur disa pajisje, si motorë që shërbejnë për prerje të drunjve.

Rasti është lajmëruar në Polici.

SHPËRNDAJE