Vjehrra e Milot Llalloshit është kaq zonjë

Kjo zonjë bukuroshe- vjehrra e Milot Llalloshit.

Erxhina e Milotit mahnit me bukurinë e saj pa grim.

Erxhina Ismajli është bashkëshortja e këngëtarit të njohur Milot Llalloshit.

Jo rrallë herë është vënë në qendër të vëmendjes, për vete faktin se është gruaja e një fytyre publike, shkruan Kosovarja.

Por që Erxhina të jetë e përfolur dhe fokus mediave rozë, ka ndikuar edhe bukuria që gëzon.

Natyrale dhe e thjesht është paraqitur çdo herë si vetëm ashtu edhe krahë Milotit.

E gjithë këtë bukuri nga një foto e postuar nga vet Ergjina e kuptojmë se e paska trashëguar nga e ëma.

Kaq të bukur e të re e paska vjehrrën Miloti.

SHPËRNDAJE