Vjen reagimi i Arbenitës pasi iu publikua video duke u puthur me një djalë

Minuta më parë doli një video ku Arbenita Ismajli shihet teksa puthet me një mashkull, i cili nuk është Fero.

Mashkulli në fjalë është Kened Tahiri, i cili reagoi përmes një postimi në Instagram.

Ai tha se i është hakuar llogaria e tij në Snapchat.

E Arbenita tha

“Të gjitha faqet që po shpërndajnë gjëra të kaluara nga jeta ime private do të përballen me autoritet dhe ligjin e Anglisë:

burg ose shume e madhe parash!! Faqet do të mbyllen. Nese mendoni se mund të përballeni me këto gjëra Vazhdoni”

SHPËRNDAJE