Vuçiq: Kjo është pika kryesore që nuk pajtohemi me Kosovën

Erdhi në Kosovë, e së pari u ndal te Ujmani.

Te liqeni që tashmë është bërë temë përplasjes mes dy vendeve, presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq tha se shteti i tij ka investuar dhe do të investojë edhe më tej.

Andaj, edhe qendrave ndërkombëtare të vendimmarrjes ua ka bërë me dije se nuk ka kush e ndal së ardhuri këtu.

SHPËRNDAJE