Vushtrriasi mban në shpinë 20 thasë me çimento

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Bujar Muli, i cili njihet edhe me nofken si “Herkulesi shqiptar”, ka sfiduar përsëri veten, në një provë me të cilën dëshmon fuqinë e tij pothuajse mbinatyrore

Herkulesi shqiptar ka arritur të mbajë në shpinë hiç më pak se 1000kg, thasë të mbushur me cimento, shkruan GazetaBlic.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

20 thasë cimento, janë peshuar mbi trupin e tij, duke treguar edhe njëherë se ai i ka marrë seriozisht sfidat e rënda.

Shikojeni videon më poshtë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE