Xhamia e lëvizshme, kamioni gjigand që shndërrohet në vend lutjesh

A ka dëgjuar dikush më parë për një xhami që lëviz?

Sigurisht që jo, sepse kjo është një shpikje që Japonia kohët e fundit ka nxjerrë për të gjithë praktikuesit e fesë islame.

Në Tokyo është bërë përurimi i ‘Xhamisë të lëvizshme’, një kamion i madh i bardhë që hapet ngadalë, duke u shndërruar përpara syve të të gjithëve, në një vend lutjesh, transmeton InfoKosova.

Xhamia e lëvizshme është prodhuar nga një kompani japoneze dhe mund të mbajë deri në 50 vetë./InfoKosova/

Shiko Videot: