Z-Mobile: Jemi para bankrotimit (Video)

Të dielën në RTV Dukagjini është transmetuar emisioni Zona Express ku është shfaqur dokumentari ekskluziv “Devollistan”, kushtuar ngritjes së dyshimtë të perandorisë së tyre financiare.

“Z-Mobile” ka fituar në gjykatën e Arbitrazhit një kontest me PTK-në që ia merr kësaj të fundit afro 30 milionë euro e që mund ta çojë PTK-në para falimentimin.

Por, edhe Z-mobile deklaron se është para bankrotimit. “Z-Mobile ka mbi 100 punëtorë dhe është pranë bankrotimit”, thuhet në përgjigjet e “Z-Mobile” për Zonën Express.

Shikojeni videon: