“Ky është përgjegjësi për ekstradimin e “Gylenistëve””

Analisti politik, Imer Mushkolaj ka reaguar pas largimit të përgjegjësisë nga Hashim Thaçi për ekstradimin e 6 shtetasve turk.

Ai në një shënim në Facebook ka theksuar se përgjegjës për këtë skandal është i pari i vendit, Hashim Thaçi.

“N’cilido version që na prezantohet skandali me turqit, Hashimi osht përgjegjësi kryesor.
“, ka shkruar ai.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Pas ekstradimit të 6 shtetasve turk, që cilësohen si të afërm me Gulenin, pati reagime të shumta në Kosovë.

Ky ekstradim u pa si ndikim direkt i Erdoganit, ndaj Hashim Thaçit dhe shtetit të Kosovës.

SHPËRNDAJE