Zëvendëskryeministrin e zë gjumi në seancë

Shpeshherë deputetët e Kuvendit të Kosovës, por edhe ministrat e zëvendësministrat janë kritikuar për mospunë e për mungesë në seanca të ndryshme.

Gjatë ditës së sotme, është vërejtur mjaftë shumë mosinteresimi i tyre për pikat e rendit të ditës së seancës plenare.

Sot zëvendëskryeministri Dalibor Jevtiq ka zgjedhur Kuvendin e Kosovës që të bëjë një “sy gjumë”

Ai shihet nuk ishte aspak i interesuar nga ajo se çfarë po diskutohej nw Kuvend dhe për një çast është “kotur” në seancën e Kuvendit të Kosovës.

Për më shumë, shikoni fotografitë:

SHPËRNDAJE