Zhduket një djalë me aftësi të kufizuara në Rahovec

Në fshatin Krushë e Madhe të Rahovecit është zhdukur një person.

Policia njofton se ankuesi mashkull K-Shqiptar ka raportuar se djali i tij mashkull K-Shqiptar me aftësi të kufizuara ka ndalur nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e tij.

SHPËRNDAJE